2022-2023 Erasmus+ Bahar Dönemi Öğrenci Öğrenim Hareketliliği İlanı

2022-2023 Erasmus+ Bahar Dönemi Öğrenci Öğrenim  Hareketliliği İlanı

2022-2023 akademik yılı Bahar dönemi için öğrenci öğrenim hareketliliği ilanı aşağıdaki gibidir. Başvurular e-devlet kariyer kapısı sistemi üzerinden 23 Kasım-13 Aralık 2022 tarihleri arasında alınacaktır. Başvuru şartlarına, başvuru takvimine ve başvuruda istenilen diğer belgelere aşağıdaki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz. Öğrenci öğrenim hareketliliği için kurumlar arası anlaşma zorunluluğu vardır. Bingöl Erasmus+ kurumlar arası anlaşma listesine ulaşmak için tıklayınız.

Not: Öğrenci öğrenim hareketliliği için 20 kişilik kontenjan tahsis edilmiştir. Ancak ön görülen kontenjanlar tahmini olup öğrencilerin gidecekleri ülkelere göre hibe miktarı değişeceği için farklılık gösterebilir. Nihai sayı başvuru sonuçlarından sonra oluşacak tablo ve bütçe hesaplamalarının sonucunda kesinleştirilecektir. Başvurular tüm akademik birimlerimizdeki öğrencilerimizin başvurusuna açıktır. Kontenjan sayımız sınırlı olduğu için birimler için ayrı ayrı kontenjan belirlenememiş olup tüm bölümlerimiz için genel bir kontenjan belirlenmiştir. Başvuru yapan öğrenciler arasından puanı yüksek olan öğrenciden başlanarak sıralama yapılacaktır.

Öğrenci öğrenim hareketliliği ilanına ulaşmak için tıklayınız.

Koordinatör Listesi için tıklayınız.

Başvuru klavuzu İçin tıklayınız.

Video anlatım için tıklayınız.

SORULARLA ERASMUS+ PROGRAMI